Kvíz
Játékszabály
A kvízjátékban a kiállításon bemutatott témakörökhöz kapcsolódó kérdéseket találsz. Minden kérdéshez három lehetséges válasz tartozik, melyek közül csak egy a helyes. A kérdéseket a rendelkezésre álló időn belül egyenként kell megválaszolnod.

A játék az Játék indítása gombra kattintva indul. Ekkor a képernyőn megjelenik egy kérdés és három lehetséges válasz, melyek közül kattintással tudod kiválasztani a helyeset.

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésedre. Az Idő visszaszámlálása akkor indul el, amikor a kérdés megjelenik a képernyőn, és a válaszra kattintásig tart. A játék során tehát nemcsak a helyes válaszadásra kell figyelned, hanem arra is, hogy a kérdésre a rendelkezésedre álló időn belül válaszolj.

A találat helytelennek minősül, ha letelik az egy kérdésre rendelkezésre álló idő, és nem válaszolsz a kérdésre, illetve akkor is, ha a kérdés megjelenése után, de a 20 másodperc letelte előtt a Tovább gombbal válaszadás nélkül átlépsz a következő kérdésre.

A megjelent kérdések számát – beleértve a helyes és helytelen válaszokat is – a Kérdések mellett, helyes válaszaid számát pedig a Jó válaszok mellett láthatod. A Kérdések és a Jó válaszok százalékos arányát a Találati arány mutatja.

A játék a Befejezem gomb megnyomásával bármikor megszakítható. Ha minden kérdést megválaszoltál, a játéknak vége.
Jó játékot kívánunk!
Van élet a Marson?

Aktuális
Copyright © 2014 Mi, magyarok Látogatóközpont. Minden jog fenntartva.